Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGlen O. Gabbard - Holly Crisp-Han - Valdesha Ball - Gabrielle Hobday: Professzionalizmus a pszichiátriában

-25%
Glen O. Gabbard - Holly Crisp-Han - Valdesha Ball - Gabrielle Hobday: Professzionalizmus a pszichiátriában
3 150 Ft
Akció: 2 363 Ft2363
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Amit gyakran a betegre nézve "gyógyító körülménynek" neveznek a medicinában, az valójában az orvos professzionalizmusának tükre. Ez különösen igaz a pszichiátriára, amelyben olyan kérdések is szerepet játszanak, mint a viszontáttétel.
A könyv szerzői utánajárnak a professzionalizmust befolyásoló tényezőknek és részletezik elvi alapjait, amelyek ma már az orvostanhallgatók, a pszichiátriai rezidensek, az oktatók és a gyakorló klinikusok központi tananyagának részét képezik. Számba veszik az etika és a professzionalizmus érintkezési pontjait, beleértve a kutatáshoz kapcsolódó etikai kérdéseket, az adományozást és a pszichiáterek és gyógyszeripari cégek kapcsolatát. A szerzők azt is áttekintik, hogyan alkalmazhatók a professzionalizmus elvei a nemi, etnikai és szexuális irányultságot érintő témákban.
A "Professzionalizmus a pszichiátriában" kötelező olvasmány minden oktató és szakember számára, aki szeretné jobban megérteni a professzionalizmus, az etika és a határsértések elkerülésének relációit.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639771918
  Kiadó
  Oriold és Társai Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  246
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés