Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSegítség, középiskola! - Útmutató középiskolákról, szülőknek

-25%
Segítség, középiskola! - Útmutató középiskolákról, szülőknek
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

"Középiskoláink sokszínű rendszerében bizony nehéz eligazodni. Hogyan döntsük el a gimnáziumi, szakközép-iskolai és szakiskolai képzések, négy és öt évfolyamos programok, két tannyelvű és tehetséggondozó intézmények kavalkádjában, hogy melyik iskola lesz gyermekünk számára a legmegfelelőbb?
Iskolaválasztó kiadványunk segít ebben a jelentős, a gyermek legfogékonyabb éveit meghatározó választásban. Kötetünkben a téma legavatottabb szakértői segítségével sorakoztatjuk fel a döntést megkönnyítő szempontokat, a gyermek tanulási stílusától kezdve az iskolákkal való ismerkedésen át a konkrét adatok értelmezéséig. A KÖLÖKNET szakértői csapata sokéves pszichológusi, pedagógusi és oktatáskutatói tapasztalat, és nem utolsósorban internetes portálunk on-line kérdései alapján állította össze az olvasókat leginkább érdeklő információkat.
Az összeállításunkban közölt adatsor értékes tényeket árul el az összes magyarországi középiskoláról. Az intézménytípusok és települések szerint is csoportosított listában olyan adatok alapján hasonlíthatjuk össze az iskolákat, mint a képzési formák, a kompetenciamérések eredményei vagy az egy tanárra, illetve egy számítógépre jutó diákok száma. Az adatokat a Tárki Tudok Oktatáskutató és Tudásmenedzsment Zrt. avatott munkatársai állították össze.
Reméljük, a könyvben található szempontok, tények és információk segítenek a legjobb döntés meghozatalában!" (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639971134
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db