Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKondor Katalin: Tükörcserepek - Közéleti írások

-26%
Kondor Katalin: Tükörcserepek - Közéleti írások
2 900 Ft
Akció: 2 142 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Élőszóban talán jobban menne. Úgy értem, mesélni magamról. De nem kérdeznek, nekem meg nincs kedvem beszélni, igaz, írni se. Egyszerű az ok: nem hiszem, hogy egy-két emberen kívül bárkit is érdekelhet egy régen félretett, munkától megfosztott hajdani riporter, vagy akár rádióelnök élete, gondolatai.
Nem akartam tehát ilyen könyvet írni, egyáltalán semmit sem akartam megírni. Legkevésbé azt, amire a legtöbben kapacitáltak, rádióelnökségem négy esztendejét. Részben azért, mert újból átélni azt a kálváriát, amit pusztán csak azért kellett elszenvednem, mert nemzeti-konzervatív gondolkodású emberként volt merszem betölteni egy ilyen posztot, ami a magunkfajtáknak eleve nem jár, nos, ehhez semmi kedvem nem volt.
Van egy havilap, soványka négy oldalon, melynek Új Idők a neve. A lap neves főszerkesztője Vödrös Attila, kiváló újságíró kolléga. Mostanában én "Tükörcseppek" címmel adom közre ebben a lapban apró szösszeneteimet. Ezekből az írásokból született tehát ez a gyűjteményes kötet.
És meg kell mondjam, mindezért végső soron egy ember a "bűnös". Vödrös Attila főszerkesztő könyvírásra szóló kedves biztatását ugyanis megannyiszor elhárítottam, ám Döbrentei Kornél barátom egyéniségéhez méltóan erőteljes buzdítását nem. Én őt hatalmas tehetségnek tartom, a magyar irodalomköltészet megkerülhetetlen alakjának, akinek nem tudtam ellenállni. Annyi mindent kibírt már. Talán kibírja azt is, ha ezért a könyvért egyértelműen őt teszem felelőssé." (Kondor Katalin)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636626341
  Kiadó
  Kairosz Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  266
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db